Vergader arrangementen

Onze prijzen zijn all-inclusive! Er wordt geen meerprijs gerekend voor zaalhuur of  presentatie middelen. Ook koffie, thee, water, sappen en een assortiment  handfruit en viennoiserie is bij de prijs inbegrepen. 

In combinatie met een vergaderarrangement zijn een aantal extra arrangementen mogelijk met leuke kortingen. Als u een ruimte wil reserveren krijgt u altijd de mogelijkheid om deze arrangementen voordelig bij te boeken.

Frisdrank arrangement
Gedurende een dagdeel onbeperkt gebruik van (gekoelde) frisdranken tijdens uw meeting.

Lunch arrangement 
Gebruik maken van ons luxe lunchbuffet met huisgemaakte soep, fruit, luxe belegde broodjes en een warme snack naar keuze.

Gebak arrangement
Als extraatje tijdens de koffie heeft u de keuze uit een assortiment van huisgemaakte cakes, cookies en taarten voor een kleine meerprijs.

Borrel arrangement
Als u na uw overleg nog wat na wil borrelen kan dit in het restaurant of uw vergaderzaal. Voor de borrel is er de keuze uit een assortiment van (huis)wijn, bier en fris.

Borrelhapjes arrangementen
Er zijn diverse borrelhapjes arrangementen mogelijk, lekker bij de borrel om uw meeting in stijl af te sluiten. 

Diner arrangement
Een heerlijke overwerkmaaltijd maaltijd of buffet bieden we in combinatie met onze vergaderarrangementen met een leuke korting aan. Indien gewenst zijn er in overleg met onze kok uiteraard veel meer mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan private diner of a la carte dineren.

Weekend- en Avondtoeslag

Het Stikkerbuilding is gedurende werkdagen geopend van 08-18 uur. Het reserveren van de zalen buiten deze tijden is uiteraard mogelijk. Voor heel kleine voor groepen (tot 12 personen) wordt hiervoor een toeslag gerekend op de zaalhuur van 25%. 

 

Kom langs

Mr D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem

(026) 711 25 05
info@buutplek.nl

Veel gestelde vragen