Ruimte huren

Binnen het Stikkerbuilding zijn veel mogelijkheden voor uw vergadering, event, conferentie, zakelijke meeting of (bedrijfs)feest. We hebben hieronder een aantal pluspunten van deze locatie op een rij gezet. 

+ ruim aanbod van ruimtes
+ ruim voldoende gratis parkeerplekken
+ prima bereikbaarheid met het OV
+ persoonlijke benadering
+ gratis gebruik van WIFI
+ professionele uitstraling
+ catering en restaurant in het gebouw
+ flexibele openingstijden
+ uitstekende service

Kies een ruimte

Boardroom 2


Ontspannen coachingssessie, brainstorm of overleg? Deze ruimtes is naast het restaurant gelegen en zijn ingericht in een zakelijke maar ook speelse vintage stijl.

Meer informatie

Boardroom 3


Wilt u rustig kunnen werken in een gezellig ingerichte vintage ruimte? Dan is deze vergaderkamer de geschikte plek. Om te werken maar ook om gasten te ontvangen.

Meer informatie

Restaurant


Ons restaurant is sfeervol ingericht en heeft een moderne vintage uitstraling. De ruimte is naar wens in te delen en bied ruim voldoende mogelijkheden voor uw feest of presentatie.

Meer informatie

Vergaderzaal 4


Deze vergader ruimte geschikt voor 6 tot 14 personen en is comfortabel, zakelijk en stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Onze lichte, stijlvolle en zakelijke vergaderruimten zijn zowel los als gecombineerd te gebruiken.

Meer informatie

Vergaderzaal 5


Deze vergader ruimte geschikt voor 6 tot 20 personen en is comfortabel, zakelijk en stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Onze lichte, stijlvolle en zakelijke vergaderruimten zijn zowel los als gecombineerd te gebruiken.

Meer informatie

Vergaderzaal combi


Deze vergaderruimte is een combinatie van 2 zalen. Door het weghalen van de tussenwand is deze ruimte geschikt voor 12-36 personen.

Meer informatie

Veel gestelde vragen